Wijzigen standaardinstellingen - Printereigenschappen

Belangrijk

• U moet rechten hebben voor het beheren van printers als u de printerinstellingen wilt wijzigen. Leden van de groepen Beheerders en Power Users hebben standaard rechten voor het beheren van printers. Als u het printerstuurprogramma installeert, dient u in te loggen met een account met printerbeheerdersrechten.

1Klik in het menu [Start] op [Printers en faxapparaten].

Het venster [Printers en faxapparaten] wordt weergegeven.

2Klik op het icoontje van de printer waarvan u de standaard wilt wijzigen.

3Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

Het dialoogvenster [Printereigenschappen] wordt weergegeven.

4Maak de nodige instellingen en klik op [OK].

Opmerking

• De hier gemaakte instellingen worden als standaardinstellingen voor alle toepassingen gebruikt.