Bedieningspaneel

Bedieningspaneel afbeelding genummerde oproep

1. Toets [Gebruikersinstellingen]-knop (Pictogram van Gebruikersinstellingen-knop)

Druk op deze knop om de standaardinstellingen aan te passen aan uw wensen.

2. SChermweergave

Het display toont de status van het apparaat, eventuele foutberichten en functiemenu's.

3. [Escape]-knop ([Annuleren]-knop)

Indrukken om een selectie of invoer te annuleren en om terug te gaan naar het vorige scherm.

4. [Pijl-omhoog] [Pijl-omlaag]-knoppen

Indrukken om een item op het display te selecteren.

5. [Proefafdruk]-knop (Pictogram van Proefafdruk-knop)

Druk op deze knop om proefafdrukken te maken.

6. Selectieknop [Master maken-modus] (Pictogram van selectieknop Master maken)

Druk hierop om de masteraanmaakmodus te selecteren.

7. [Automatische cyclus]-knop (Pictogram van Automatische cyclus-knop)

Druk op deze knop om in één keer masters en afdrukken te maken.

8. Selectieknop [Afdrukmodus] (Pictogram van selectieknop Afdrukmodus)

Druk hierop om de afdrukmodus te selecteren.

9. [Start]-knop (Pictogram Start-knop)

Druk op deze knop om masters of afdrukken te maken.

10. [Wis/Stop]-knop (Pictogram van Wis/Stop-knop)

Indrukken om een getal dat u heeft ingevoerd te annuleren of om het afdrukken te stoppen.

11. Cijfertoetsen

Indrukken om het aantal afdrukken dat u wilt en de gegevens voor bepaalde instellingen in te voeren.

12. [Data In blokkeren]-knop (Pictogram Dat In blokkeren-knop)

Druk hierop om de online afdruk tijdelijk te weigeren.

13. [Job Reset]-knop (Pictogram van Job Reset-knop)

Druk hierop om het ontvangen, verwerken of afdrukken van de taak te stoppen.

14. Foutindicator (rood)

• Aan: Er is een storing opgetreden. Het aanmaken van een master en het afdrukken worden gestopt.

• Uit: Status normaal

15. Indicatielampje Inkomende gegevens (Afbeelding van indicatielampje Inkomende gegevens - groen)

• Aan: Gegevens voor het aanmaken van masters en afdrukken bevinden zich in het apparaat.

• Knippert: De gegevens worden ontvangen of het aanmaken van masters of afdrukken is aan de gang.

• Uit: Het aanmaken van masters en afdrukken is voltooid.

Verwante onderwerpen

Display