Het wachtwoord wijzigen

Gebruik het commando "passwd" om het wachtwoord voor onderhoud van op afstand te wijzigen.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat u het wachtwoord niet vergeet of kwijtraakt.

• Het standaardwachtwoord is "password".

1Voer "passwd" in.

msh> passwd

2Geef het huidige wachtwoord op.

Old password:

3Geef het nieuwe wachtwoord op.

New password:

Het wachtwoord moet bestaan uit drie tot acht alfanumerieke tekens en symbolen. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. "R" is bijvoorbeeld niet hetzelfde als "r".

Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat werd gebruikt om de netwerkinterfacemodule te configureren met een Web Image Monitor en het wachtwoord dat werd gebruikt in NIB Setup Tool. Als u een wachtwoord vanaf telnet wijzigt, worden de andere wachtwoorden ook gewijzigd.

4Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in.

Retype new password: