Informatie over de configuratie-instellingen van de netwerkinterfacemodule

Gebruik de opdracht "show" om de configuratie-instellingen van de netwerkinterfacemodule te bekijken.

msh> show [-p]

Opmerking

• Voeg "-p" toe (zie boven) om de informatie tegelijkertijd op één scherm te bekijken.

• Voor meer informatie over de betekenis van de gegevens die door deze opdracht worden weergegeven, zie De netwerkinterfacemodule configureren.