Het adres (URL) aan de knop [Help] koppelen

U kunt het adres (URL) van de knop [Help] koppelen aan de Help-bestanden op een computer of webserver.

1. Download de Help-bestanden op de computer naar de gewenste plaats.

2. Navigeer met een Web Image Monitor naar de Bovenste pagina en klik op [Beheerdermodus].

3. Voer uw wachtwoord in (het is niet nodig om een gebruikersnaam in te voeren) en klik op [OK].

4. Klik op [Configuratie] en vervolgens op [Webpagina].

5. Voer in het vak [Help URL] het pad naar de Help-bestanden in.

Als u de Help-bestanden op "C:\HELP\EN" hebt opgeslagen, voert u "file://C:/HELP/" in. Als u het bestand bijvoorbeeld op een webserver hebt opgeslagen en de URL van het indexbestand is "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", dan voert u "http://a.b.c.d/HELP/" in.

6. Klik op [Toepassen].