Web Image Monitor Help gebruiken

Wanneer u de Help voor de eerste keer gebruikt en u op [Help] in het kopgebied of op het pictogram "?" in het weergavegebied klikt, verschijnt het helpvenster. Van daaruit kunt u Help op twee verschillende manieren bekijken, zoals hieronder aangegeven:

Help controleren via het internet

U kunt de meest recente Help-updates controleren.

Help downloaden en bekijken

U kunt Help naar de harde schijf van uw computer downloaden en daar bekijken. Als u de Help wilt bekijken zonder verbinding te hoeven maken met het Internet, kunt u het pad naar het lokale bestand opgeven als URL voor de Help.

Opmerking

• Als u op [Help] klikt in het kopgebied, verschijnt de inhoud van Help normaal.

• Als u op "?", het pictogram Help in het weergavegebied, klikt, verschijnt Help voor de items in het weergavegebied.

Verwante onderwerpen

Help downloaden