Tekst invoeren

U kunt tekens invoeren met [Snelkeuzetoets 01] t/m [Snelkeuzetoets 09]. Om een letter in te voeren drukt u herhaaldelijk op de knop totdat de gewenste letter verschijnt.

De taal die u heeft gekozen als displaytaal bepaalt welke tekens u kunt invoeren. Er zijn zes soorten toetsenborden. Voor elke soort kunt u de tekens invoeren die worden gebruikt in de volgende talen:

Type toetsenbord

Taal

Type A

Engels

Type B

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Fins, Catalaans, Braziliaans, Portugees.

Type C

Pools, Hongaars, Tsjechisch

Type D

Turks

Type E

Russisch

Type F

Grieks

Opmerking

• Afhankelijk van het apparaattype of de functie die u gebruikt, kunnen bepaalde tekens niet beschikbaar zijn.