Sluit de telefoonhoorn aan Pictogram regio B(voornamelijk Noord-Amerika)

Als u de hoorn aansluit, kunt u het apparaat als telefoon gebruiken en eenvoudig overschakelen naar de ontvangstmodus als er een oproep binnenkomt.

Voor informatie over het overschakelen naar de ontvangstmodus raadpleegt u Faxen.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat de hoorn links aan de achterkant van het apparaat wordt aangekoppeld. Zorg ervoor dat de ventilatiegaten van het apparaat aan de voorkant van diezelfde zijde niet worden geblokkeerd.

• Druk niet te hard op de bevestigingshaak van de telefoonhoorn of stoot er niet te hard tegenaan. Dit kan de haak beschadigen. De maximaal toelaatbare kracht is ongeveer 50 N (ongeveer 5 kgf). N = Newton, kgf = kilogramkracht. 1 kgf = 9,8 N.)

• Als u de haak van de telefoonhoorn probeert te bevestigen, schroef deze dan niet te strak aan. Doet u dit wel, dan kan er schade aan de haak of de bevestigingshaak ontstaan.

• Er is een ferrietkern aan het telefoonsnoer bevestigd om ruis tegen te gaan. Verwijder de ferrietkern niet.