De lagere papierlade bevestigen

VOORZICHTIG

• Het apparaat weegt ongeveer 19 kg.

• Houd de handvatten aan weerszijden goed vast en til de printer dan op. Wanneer u de printer onzorgvuldig optilt of laat vallen, kan dit letsel veroorzaken.

Belangrijk

• Plaats het apparaat niet direct op de grond.

1Schakel het apparaat uit en trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.

2Verwijder de verpakking van de lagere papierlade.

3Til het apparaat op aan de handgrepen aan beide zijden van het apparaat.

Schermafbeelding apparaat

Houd tijdens het verplaatsen van het apparaat de volgende onderdelen niet vast. Doet u dit wel, dan kan dit leiden tot storingen:

• De hendel van lade 1.

4Er bevinden zich drie staande pennen op de lagere papierlade. Plaats deze in de openingen aan de onderzijde van het apparaat en laat het apparaat voorzichtig zakken.

Schermafbeelding apparaat

5Steek de stekker van het netsnoer in het stopcontact en zet het apparaat aan.

6Druk de configuratiepagina af om na te gaan of de lade op de juiste manier is bevestigd.

Opmerking

• Druk de configuratiepagina af om na te gaan of de onderste papierlade goed is bevestigd en controleer "Bijgevoegde uitrusting" op de configuratiepagina. Als de lade correct bevestigd is, verschijnt "Lade 2".

• Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Een testafdruk maken.

• Als de lagere papierlade niet correct is geïnstalleerd, herhaal dan de procedure vanaf het begin. Als de kaart ook bij een nieuwe installatiepoging niet correct kan worden geïnstalleerd, neem dan contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Om de lagere papierlade te gebruiken, configureert u de apparaatopties in "Accessoires" in het printerstuurprogramma. Voor meer informatie over "Accessoires", zie de Installatiehandleiding stuurprogramma.