LDAP-autentisering

L0103-000

En TWAIN-åtgärd inträffade under autentisering.

• Kontrollera att ingen annan användare är inloggad på maskinen och försök igen.

L0104-000

Kryptering av ett lösenord misslyckades.

• Ett lösenordsfel uppstod.

Kontrollera att lösenordet är korrekt angivet.

• Antingen [DES] eller [AES] väljs för "Krypteringskod f drivrutin: Krypteringsgrad".

Du får åtkomst genom att ange krypteringskoden för drivrutinen.

• Ett fel med krypteringskod för drivrutin uppstod.

Kontrollera att krypteringskoden är korrekt angiven i drivrutinen.

L0206-002

En användare försökte autentisera från ett program på skärmen "Systeminställningar" där endast administratören har autentiseringsbehörighet.

• Endast administratören har rättighet att logga in på den här skärmen.

• Logga in som allmän användare från programmets inloggningssida.

L0206-003

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom användarnamnet innehåller ett mellanslag, kolon (:) eller citationstecken (").

• Skapa kontot på nytt om kontonamnet innehåller något av de här otillåtna tecknen.

• Om kontonamnet angavs felaktigt, skriv in det korrekta namnet och logga sedan in igen.

L0207-001

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom adressboken används på en annan plats.

• Vänta några minuter och försök sedan igen.

L0208-000/L0208-002

Kontot är låst på grund av att antalet tillåtna autentiseringsförsök har nått max.

• Be användaradministratören låsa upp kontot.

L0307-001

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom adressboken används på en annan plats.

• Vänta några minuter och försök sedan igen.

L0400-210

Kunde inte att hämta användarinformation vid LDAP-sökning.

• Sökförhållandena för attributet till inloggningsnamnet har eventuellt inte angetts, eller så är den angivna sökinformationen otillgänglig.

• Kontrollera att attributet till inloggningsnamnet angivits korrekt.

L0406-003

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom användarnamnet innehåller ett mellanslag, kolon (:) eller citationstecken (").

• Skapa kontot på nytt om kontonamnet innehåller något av de här otillåtna tecknen.

• Om kontonamnet angavs felaktigt, skriv in det korrekta namnet och logga sedan in igen.

L0406-200

Autentisering kan inte slutföras på grund av det höga antalet autentiseringsförsök.

• Vänta några minuter och försök sedan igen.

• Om situationen inte förbättras, kontrollera att det inte är fråga om en autentiseringsattack.

• Meddela administratören om skärmmeddelandet via e-post och kontrollera systemloggen för potentiella autentiseringsattacker.

L0406-201

Autentisering är avaktiverad i LDAP-serverns inställningar.

• Ändra LDAP-serverns inställningar i administratörsverktyg i "Systeminställningar".

L0406-202/L0406-203: Fall 1

Det finns ett fel i inställningarna för LDAP-autentisering, LDAP-servern eller nätverkskonfigurationen.

• Kontrollera att LDAP-serverns inställningar är korrekta genom att göra ett anslutningstest.

Om anslutningen inte lyckas kan ett fel i nätverksinställningarna ha inträffat.

Kontrollera domännamnet eller DNS-inställningarna i "Gränssnittsinst.".

• Kontrollera att LDAP-servern har angetts korrekt i inställningarna för LDAP-autentisering.

• Kontrollera att användarnamnattributet har angetts korrekt i inställningarna för LDAP-autentisering.

• Kontrollera att SSL-inställningarna stöds av LDAP-servern.

L0406-202/L0406-203: Fall 2

Ett fel uppstod vid inloggning (användarnamn eller lösenord).

• Kontrollera att användarnamnet och lösenordet skrivs in korrekt.

• Kontrollera att ett användbart inloggningsnamn finns registrerat på maskinen.

Autentisering kommer att misslyckas i följande fall:

Om användarnamnet innehåller ett mellanslag, kolon (:) eller citationstecken (").

Om användarnamnet överskrider 128 byte.

L0406-202/L0406-203: Fall 3

Det uppstod ett fel i den enkla krypteringen.

• Autentisering kommer att misslyckas om rutan för lösenord lämnas tom vid enkel autentisering.

För att tillåta tomma lösenordsrutor, kontakta din servicerepresentant.

• Vid enkel autentisering hämtas inloggningsnamnet för DN från användarkontot.

Autentisering kommer att misslyckas om inte DN kan hämtas.

Kontrollera att det inte finns några fel i servernamnet, användarnamnet, lösenordet eller informationen som anges för sökfiltret.

L0406-204

Kerberos-autentisering misslyckades.

• Inställningarna för Kerberos-autentisering är inte korrekt konfigurerarde.

Kontrollera att realmnamnet, KDC-namnet (Key Distribution Center) och det stödjande domännamnet angivits korrekt.

• Timingen mellan KDC och maskinen överensstämmer inte.

Autentiseringen kommer att misslyckas om skillnaden i timing mellan KDC och maskinen är större än fem minuter. Kontrollera att timingen matchar.

• Kerberos-autentiseringen kommer att misslyckas om realmnamnet anges med små bokstäver. Kontrollera att realmnamnet har angetts med versaler.

L0409-000

Autentiseringen avbröts eftersom servern inte svarade.

• Kontakta server- eller nätverksadministratören.

• Om situationen inte förbättras, kontakta din servicerepresentant.

L0511-000

Inloggningsnamnet för autentiseringsservern är detsamma som ett redan registrerat användarnamn på maskinen. (Namnen identifieras genom det unika attributet som anges i inställningarna för LDAP-autentisering.)

• Radera det gamla, kopierade namnet eller ändra inloggningsnamnet.

• Radera det gamla namnet på servern om autentiseringsservern nyligen bytts ut.

L0606-004

Autentiseringen misslyckades pp grund av att användarnamnet innehåller ord som inte kan användas av allmänna användare.

• Använd inte "other", "admin", "supervisor" eller "HIDE*" i allmänna användarkonton.

L0607-001

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom adressboken används på en annan plats.

• Vänta några minuter och försök sedan igen.

L0612-005

Autentiseringen misslyckades eftersom inga fler användare kan registreras. (Antalet registrerade användare i adressboken har nått max.)

• Be administratören ta bort oanvända användarkonton i adressboken.

L0707-001

Ett autentiseringsfel inträffade eftersom adressboken används på en annan plats.

• Vänta några minuter och försök sedan igen.

L09XX-019

Den automatiska registreringen av användare på servern misslyckades när en åtkomst från klienten med hjälp av funktionen Central adressbokshantering autentiserades.

• Kontrollera nätverksanslutningen mellan klienten och servern.

• Användare kan inte registreras medan adressboken på servern redigeras.