Inställningar du kan konfigurera med Web Image Monitor

Använd Web Image Monitor till att konfigurera de säkerhetsinställningar som visas i följande tabell.

EnhetshanteringKonfiguration

Kategori

Post

Inställning

EnhetsinställningarLoggar

Hämta Jobbloggar

Aktivt

EnhetsinställningarLoggar

Hämta Åtkomstloggar

Aktivt

SäkerhetPrincip om utelåsning av användare

Utelåsning

Aktivt

För mer information, se Funktion för utelåsning av användare.

SäkerhetPrincip om utelåsning av användare

Antal försök innan Utelåsning sker

5 gånger eller färre.

För mer information, se Funktion för utelåsning av användare.

SäkerhetPrincip om utelåsning av användare

Timer för när utelåsningen ska upphöra

Ställ in på [Aktivt] eller [Ej aktivt].

Om du väljer [Aktivt], ställer du in timern på 60 minuter eller mer.

För mer information, se Funktion för utelåsning av användare.

SäkerhetPrincip om utelåsning av användare

Lås användare ute i

När du ställer in "Lockout Release Timer" på [Active], ställer du in timern på 60 minuter eller mer.

För mer information, se Funktion för utelåsning av användare.

NätverkSNMPv3

Funktion SNMPv3

Ej aktivt

För att använda SNMPv3-funktioner, ställ in "SNMPv3-funktion på [Active] och Tillåt SNMPv3-kommunikation på [Endast kryptering]. Eftersom SNMPv3 framtvingar autentisering för varje paket, avaktiveras inloggningsloggen när SNMPv3 är aktivt.

SäkerhetNätverkssäkerhet

FTP

Ej aktivt

Innan du anger den här inställningen ställer du in "Säkerhetsnivå för nätverk" på [Nivå 2] på kontrollpanelen.

Säkerhet

S/MIME

"Krypteringsalgoritm": AES-128 bit, AES-256 bit, eller 3DES-168 bit

Du måste registrera användarcertifikatet för att använda S/MIME.

Enhetshantering

Kategori

Post

Inställning

AdressbokDetaljerad inmatningLägg till användare/ÄndraE-post

Användarcertifikat

Du måste registrera användarcertifikatet för att använda S/MIME.

Obs

• Administratören måste indikera vilken grad som kan anges för krypteringsalgoritmen.

• För mer information om att ange en krypteringsalgoritm och registrera ett användarcertifikat, se Konfigurera S/MIME.