Regelbunden import av enhetsinformation

Denna inställning importerar automatiskt enhetsinformation som har lagrats på en server till maskinen.

1Logga in på kontrollpanelen som administratör med administratörs-, maskinadministratörs-, nätverksadministratörs- och filadministratörsbehörighet.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck 4 gånger på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Info om enhetsinst: Importera inställning (server)]

6Konfigurera importvillkoren.

Bild av användarpanelens skärm

• Välj källa för import av filer. Konfigurera inställningar som t.ex. URL, användarnamn, lösenord osv, med hjälp av serverns detaljinställningar.

• Välj frekvens för import av infofiler för enhetsinställning och ställ in klockslag för regelbunden import.

• Välj om du vill importera en infofil för enhetsinställning om den är identisk med senast importerad fil.

• När den infofil för enhetsinställning som ska importeras är krypterad ska du konfigurera en krypteringsnyckel.

• Välj om du vill skicka ett e-postmeddelande till maskinadministratören när import misslyckas.

7Tryck på [OK].

8Logga ut.

Obs

• Detta kan även konfigureras via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.

• När enhetsinställningsservern används kan mer detaljerade importinställningar göras. För mer information, se Handboken för enhetsinställningsservern.

• Om import eller export misslyckas kan du granska loggen efter fel. Loggen lagras på samma plats som den exporterade informationsfilen med enhetsinställningar.