Ange lösenord för lagrade filer

Detta kan specificeras av filadministratören eller ägaren.

1Filadministratören eller ägaren loggar in från kontrollpanelen.

2Stäng skärmen för Initialinställningar

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck [Användarverktyg/Räknare] (bild av användarpanel) längst upp till höger på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] på kontrollpanelen och sedan på [Dokumentserver]-ikonen på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

4Välj mappen.

Bild av användarpanelens skärm

5Välj filen.

Bild av användarpanelens skärm

6Tryck på [Ändra filinfo].

Bild av användarpanelens skärm

7Tryck på [Ändra lösenord].

8Ange det nya lösenordet för den lagrade filen och tryck sedan på [OK].

Du kan använda 4-8 siffror som lösenord för den lagrade filen.

9Ange lösenordet på nytt för att bekräfta och tryck på [OK].

Ikonen lås visas bredvid en lagrad fil som är lösenordsskyddad.

10Tryck på [OK].

11Logga ut.