Ändra ägare av ett dokument

Använd instruktionerna nedan för att ändra ägare av ett dokument.

Det är enbart filadministratören som kan ändra ägare för ett dokument.

1Logga in som filadministratör via kontrollpanelen.

2Stäng skärmen för Initialinställningar

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck [Användarverktyg/Räknare] (bild av användarpanel) längst upp till höger på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] på kontrollpanelen och sedan på [Dokumentserver]-ikonen på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

4Välj mappen.

5Välj filen.

6Tryck på [Ändra filinfo].

7Tryck på [Ändra rättigheter].

8Tryck på [Ändra] vid "Ägare".

9Välj den användare som du vill registrera.

10Tryck på [Avsluta].

11Tryck på [OK].

12Logga ut.