Ange en Krypteringskod för drivrutin

Ange Krypteringskod för drivrutinen på maskinen.

Denna inställning möjliggör krypterad överföring av inloggningslösenord och stärker skyddet mot knäckning av det.

1Logga in som nätverksadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Utökad säkerhet].

Bild av användarpanelens skärm

6För "Krypteringskod för drivrutin", tryck på [Ändra].

Bild av användarpanelens skärm

7Skriv in krypteringskoden för drivrutinen och tryck sedan på [OK].

Ange drivrutinens krypteringsnyckel med upp till 32 alfanumeriska tecken.

Nätverksadministratören måste dela ut krypteringskoden till den drivrutin som angetts på maskinen till användarna, så att de kan registrera den på sina datorer. Var noga med att skriva in samma krypteringskod som den som angetts för maskinen.

8Tryck på [OK].

9Logga ut.

Obs

• För information om hur man anger krypteringsnyckeln för skrivardrivrutinen eller TWAIN-drivrutinen, se drivrutinens Hjälp.

• För mer information om hur du anger krypteringskoden på LAN-Fax-drivrutinen, se Hjälp-avsnittet för LAN-Fax-drivrutinen.