Kryptera överförda lösenord

Konfigurering av krypteringskod för drivrutin och lösenordskryptering för IPP-autentisering möjliggör kommunikation med krypterade lösenord och ökar skyddet mot att de knäcks. För att ytterligare öka säkerheten, rekommenderar vi att du använder IPsec, SNMPv3 och SSL/TLS.

Kryptera också lösenordet för administratör- och användarautentisering.

Krypt.kod för drivrutin

Denna kod är en teckensträng som används för att kryptera lösenord för inloggning eller dokumentlösenord som skickas från varje drivrutin när användarautentisering är aktiverad.

För att kryptera lösenordet ska du ange drivrutinens krypteringskod på maskinen och på skrivardrivrutinen som är installerad på användarens dator.

Lösenord för IPP-autentisering

För att kryptera lösenordet för IPP-autentisering på Web Image Monitor, ställ in "Authentication" på [DIGEST] och ange därefter lösenordet för IPP-autentisering som ställts in på maskinen.

Du kan använda Telnet eller FTP för att hantera lösenord för IPP-autentisering, men det rekommenderas inte.