Ange elektronisk signatur

När du har installerat ett enhetscertifikat på maskinen ska du konfigurera villkoren för S/MIME-signaturer. Konfigurationen görs på samma sätt oavsett om du använder ett självsignerat certifikat eller ett certifikat som utfärdats av en certifikatsutfärdare.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [S/MIME] under "Säkerhet".

4Välj den digest-algoritm som ska användas i den elektroniska signaturen bredvid "Digest-algoritm" under "Signatur".

5Välj vilken metod den elektroniska signaturen ska bifogas med när du skickar e-post från skannern bredvid "När e-post skickas via skanner" under "Signatur".

6Välj hur den elektroniska signaturen ska bifogas när du vidarebefordrar mottagna faxmeddelanden intill "När överföring sker via fax" under "Signatur".

7Välj vilken metod den elektroniska signaturen ska bifogas med när du skickar e-post från faxen bredvid "När e-post skickas via fax" under "Signatur".

8Välj vilken metod den elektroniska signaturen ska bifogas med när e-postmeddelande skickas med hjälp av faxfunktionen bredvid "När överföringsresultat e-postas via fax" under "Signatur".

9Välj metod för hur den elektroniska signaturen ska bifogas när du vidarebefordrar lagrade dokument bredvid "När överförda filer lagras i Dokumentservern (Utility)" under "Signatur".

10Klicka på [OK].

Inställningarna för den elektroniska signaturen för S/MIME har aktiverats.

11Logga ut.

Obs

• Konfigurera inställningarna baserat på den krypteringsalgoritm och digest-algoritm som stöds av användarens e-postprogram.