Skapa ett enhetscertifikat (utfärdat av en certifikatutfärdare)

Skapa enhetscertifikatet med Web Image Monitor. Mer information om visade och valbara poster finns i Web Image Monitors Hjälp.

Detta avsnitt beskriver användningen av ett certifikat utfärdat av en certifikatutfärdare, som enhetscertifikat.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Kontrollera alternativknappen bredvid antalet certifikat du vill skapa.

För att använda SSL/TLS, välj [Certifikat 1]. För att använda något annat protokoll väljer du det certifikatnummer du vill använda.

5Klicka på [Ansökan].

6Konfigurera nödvändiga inställningar.

7Klicka på [OK].

Inställningen ändras.

8Klicka på [OK].

"Ansöker" visas för "Certifikatsstatus".

9Logga ut.

10Ansök hos certifikatutfärdaren om enhetscertifikatet.

Ansökningsprocessen beror på certifikatsutfärdaren. Kontakta utfärdaren för närmare information.

För programmet, klicka på Bild på webbläsareWeb Image Monitor Information och använd informationen som visas under "Certifikatinformation".

Obs

• Utfärdandeplatsen kanske inte visas om du ansöker om 2 certifikat samtidigt. När du installerar ett certifikat, se till att kontrollera certifikatets mål och installationsprocess.

• Web Image Monitor kan användas för att skapa enhetens certifikat, men inte för att begära certifikatet från certifikatutfärdaren.

• Klicka på [Avbryt ansökan] för att avbryta ansökan om enhetscertifikatet.