Skapa och installera ett enhetscertifikat från Web Image Monitor (självsignerat certifikat)

Skapa och installera enhetscertifikatet med Web Image Monitor. Mer information om visade och valbara poster finns i Web Image Monitors Hjälp.

Detta avsnitt beskriver hur man använder ett självsignerat certifikat som enhetscertifikat.

1Logga in som nätverksadministratör från Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Enhetens certifikat] under"Säkerhet".

4Kontrollera alternativknappen bredvid antalet certifikat du vill skapa.

För att använda SSL/TLS, välj [Certifikat 1]. För att använda något annat protokoll väljer du det certifikatnummer du vill använda.

5Klicka på [Skapa].

Klicka på [Ta bort] för att ta bort enhetscertifikatet från maskinen.

6Konfigurera nödvändiga inställningar.

För att använda enhetscertifikatet för S/MIME, Digital PDF-signatur eller Digital PDF/A-signatur ska du ange maskinadministratörens e-postadress under e-postinställningarna.

7Klicka på [OK].

Inställningen ändras.

8Klicka på [OK].

9Om en säkerhetsvarning visas, kontrollera informationen och välj sedan "Fortsätt till denna webbplats".

"Installerad" visas under "Certifikatsstatus" för att visa att ett enhetscertifikat för maskinen har installerats.

10Logga ut.