Datatyper som kan och inte kan skrivas över

Följande är typ av data som kan eller inte kan skrivas över med "Automatisk minnesradering".

Data som skrivs över med Automatisk radering av minne

Kopiator

• Kopieringsjobb

Skrivare

• Utskriftsjobb

• Provutskrift/Säker utskrift/Utskriftskö/Lagrad utskrift-jobb

Ett Provutskrift/Säker utskrift/Utskriftskö-jobb kan bara skrivas över efter att det har verkställts. Ett Lagrad utskrift-jobb skrivs över när det har raderats.

• Spoolutskriftsjobb

Fax

• LAN-Fax utskriftsdata

• Fax skickade/mottagna med hjälp av fjärrmaskiner

Data som skickas eller tas emot direkt av den här maskinen via fax, liksom faxnummer, skrivs inte över av den automatiska minnesraderingen.

Skanner

• Skannade filer skickade med e-post

• Filer skickade via Skanna till mapp

• Dokument som skickats via Web Image Monitor

• TWAIN-nätverksskanner

Data som skannas med nätverkets TWAIN-skanner när TWAIN-drivrutinens funktion "ADF(Förinläsning)" markeras kommer att skrivas över av Automatisk radering av minne. Data som skannas när funktionen "ADF(Förinläsning)" inte har markerats kommer inte att skrivas över.

Data som inte skrivs över med Automatisk radering av minne

• Dokument som lagras av användaren på Dokumentservern med funktionerna för kopiator, skrivare, fax eller skanner

Ett lagrat dokument kan endast skrivas över efter utskrift eller raderas från Dokumentserver.

• Information som registreras i adressboken

Data som lagrats i adressboken kan krypteras för säkerhet. För mer information, se Skydda adressboken.

• Räkneverk lagrade under respektive användarkod