Radera data på hårddisken

Maskinens hårddisk lagrar all dokumentdata från kopiator-, skrivar- och skannerfunktionerna. Den lagrar även data från användarnas Dokumentserver och kodräknare samt från adressboken.

För att förhindra dataläckage från hårddisken innan maskinen kasseras kan du skriva över all data som finns lagrad på hårddisken. Du kan även automatiskt skriva över tillfälligt lagrad data.

Om hårddisken inte är installerad kan du skriva över maskinens minne.

Obs

• Om din maskin har Smart-kontrollpanelen måste du även formatera den data som lagras på panelen då du raderar data som lagrats i maskinens hårddisk. Du kan formatera data som lagrats på panelen i [Starta skärmens funktionsinställningar] i [Skärminställningar] under [Skärmfunktioner]. Du kan formatera inställningarna för [Skärmfunktioner], enskilda applikationsinställningar och cache-minnet.