Överskrivningsikon

Om funktionen Radera minnesinställning automatiskt är aktiverad visas ikonen Skriv över data. Du hittar ikonen i det nedre högra hörnet av Standard-användarpanelen och i det övre högra hörnet av Smart-användarpanelen.

Bild av användarpanelens skärm

Ikon

Namn på ikon

Förklaring

• Standard-användarpanel

Ikonen Data finns kvar

• Smart användarpanel

Ikonen Data finns kvar

Otömd

Den här ikonen tänds när det finns tillfällig data som ska skrivas över och blinkar under överskrivning.

• Standard-användarpanel

Ikon för Ingen data kvar

• Smart användarpanel

Ikon för Ingen data kvar

Raderad

Den här ikonen tänds när ingen temporära data finns i minnet.

Viktigt

• Ikonen för dataöverskrivning visar "Tömd" när det finns jobb för provutskrift/säker utskrift/utskriftskö/lagrad utskrift.

Obs

• Om ikonen för överskrivning av data inte visas, kontrollera då först om Radera minnesinställning automatiskt är inställt på [Av]. Kontakta din servicerepresentant om ikonen visas trots att den här inställningen är [På].