Ange maximal användning per användare

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Hantera adressboken].

3Välj den användare vars utskriftsvolym du vill begränsa.

Bild av användarpanelens skärm

4Tryck på [Aut.info].

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [NedåtpilNästa] två gånger.

6Tryck på [Begränsa] i "Begränsad utskriftsvolym".

Bild av användarpanelens skärm

"Begränsad utskriftsvolym" visas inte om du har valt [Tillåt fortsatt användning] i "Maskinåtgärd när begränsning är nådd".

Om du inte vill ange någon begränsad utskriftsvolym, tryck på [Begränsa inte].

7Tryck på [Ändra] och använd siffertangenterna för att ange ett värde mellan "0" och "999 999" som högsta värde för utskriftsvolym och tryck sedan på [Skarp].

En användare vars maximala utskriftsvolym är inställd på "0" kan endast skriva ut jobb vars utskriftsvillkor matchar de med ett enhetsvärde av "0".

8Tryck på [OK].

9Logga ut.

Obs

• Den maximala utskriftsvolymen för varje användare kan även anges i [Adressbok]en i Web Image Monitor.

• Om du använder Smart-kontrollpanelen kan du visa Adressboksvyn genom att trycka på [Hantera adressboken] på startsidan skärm 4.