Specificera Menyskydd

Via Menyskydd kan du begränsa användarens åtkomst till inställningarna i menyn Användarverktyg med undantag av Systeminställningar. Denna inställning kan användas oavsett användarautentisering. För att ändra inställningarna för menyskydd ska du först aktivera administratörsautentisering. För mer information om hur du ställer in administratörsautentisering, se Konfigurera administratörsautentisering. För en lista över de inställningar som användare kan ange enligt nivån på Skydda meny, se Lista över inställningsbehörigheter.

Om du vill aktivera "Menyskydd" ställer du in det på [Nivå 1] eller [Nivå 2]. Välj [Nivå 2] för att införa striktare restriktioner på användarnas åtkomstbehörighet till maskininställningarna.

Om du vill inaktivera "Menyskydd" ställer du det på [Av].