Dataöverföringsinst. för adressbokens autoprogram

Information som inte registreras automatiskt i adressboken kan kopieras från en redan registrerad användare och blir då registrerad.

1Logga in som användaradministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [Dataöverföringsinst. för adressbokens autoprogram]

Bild av användarpanelens skärm

5Tryck på [Dataöverföring]

6Använd siffertangenterna för att ange registreringsnumret på den adressbok som ska använda innehållet och tryck på [Skarp].

7Tryck på [OK].

8Logga ut.

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Logga in/Logga ut]. Ett bekräftelsemeddelande visas. Om du trycker på [Ja] loggas du automatiskt ut.

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck på [Utlogg.]. Ett bekräftelsemeddelande visas. Om du trycker på [OK] loggas du ut automatiskt.