Inloggning med Web Image Monitor

1Öppna en webbläsare.

2Ange "http://(maskinens IP-adress eller värdnamn)/" i adressfältet.

När du anger en IPv4-adress, börja inte segmentet med nollor. Om adressen är t.ex. "192.168.001.010", måste du skriva in den som "192.168.1.10" för att ansluta till maskinen.

Ange IPv6-adressen med hakparentes före och efter, så här: [2001:db8::9abc].

Du ställer in "Tillåt kommunikation via SSL/TLS" på [Endast chiffertext], skriver in "http://(maskinens IP-adress eller värdnamn)/" i webbläsaren för tillgång till maskinen.

3Klicka på [Logga in] längst upp till höger i fönstret.

4Skriv in användarnamn och lösenord för en administratör och klicka på [Logga in].

Obs

• Webbläsaren kan konfigureras så att den automatiskt kompletterar dialogrutorna för inloggning genom att komma ihåg användarnamn och lösenord. Den funktionen minskar säkerheten. För att förhindra att webbläsaren kommer ihåg användarnamn och lösenord kan du inaktivera funktionen Komplettera automatiskt.