Inloggning via kontrollpanelen

1Visa skärmen för Initialinställningar.

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Startsida] överst till vänster på kontrollpanelen. Bläddra till vänster på skärmen och tryck på [Användarverktyg] (bild av användarpanel) på startsidan skärm 4.

2Visa inloggningsvyn.

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Logga in/Logga ut].

Bild av knappen Logga in/Logga ut

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck på [Logga in].

Inloggningsskärmen visas.

3Tryck på [Logga in].

Bild av användarpanelens skärm

4Ange användarnamnet och tryck på [OK].

5Ange lösenordet och tryck på [OK].

"Autentiserar. . . Vänta. " visas, följt av skärmen för initialinställningar.

Obs

• Om administratörsautentisering har angivits öppnas skärmen för autentisering. För att logga in som administratör, ange administratörens användarnamn och lösenord.

• Om du loggar in med administratörsprivilegier så visas namnet på den administratör som loggar in. När du loggar in med ett användarnamn som har flera administratörsbehörigheter visas en av de behörigheter som är tilldelade det namnet.

• Om du försöker logga in från en operativ skärmbild visas “Du har inte rättigheter att använda den här funktionen. Du kan endast ändra inställningar om du är administratör.” Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare] för att visa skärmen för initialinställningar.

• När du använder standardkontrollpanelen kan du visa inloggningsvyn genom att trycka på [Logga in] på skärmen för Initialinställningar.