Innan du använder maskinen

I det här avsnittet beskrivs hur du krypterar överförd information och konfigurerar administratörskontot. Om du vill ha hög säkerhetsnivå ska du göra följande inställning innan du använder maskinen.

1Slå på strömmen till maskinen.

För information om hur du sätter på strömmen, se handboken Komma igång.

2Visa skärmen för Initialinställningar.

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

Bild av tangenten Användarverktyg/Räknare

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Startsida] överst till vänster på kontrollpanelen. Bläddra till vänster på skärmen och tryck på [Användarverktyg] (bild av användarpanel) på startsidan skärm 4.

3Tryck på [Systeminställning].

4Tryck på [Gränssnittsinst].

5Ange Ipv4-adress.

För mer information om hur du anger IPv4-adressen, se Anslut maskinen/Systeminställning.

6Tryck på [Filöverföring] i [Systeminställning].

7Tryck på [E-postadress för administratör] och ange sedan e-postadressen till maskinens administratör.

8Skapa och installera enhetscertifikatet från kontrollpanelen.

För information om hur du installerar enhetscertifikatet, se Skydda kommunikationsvägar via ett enhetscertifikat.

När du anger e-postadress för enhetscertifikatet ska du ange samma adress som du angav i steg 7.

9Ändra administratörens användarnamn och lösenord.

För mer information om hur du anger administratörers användarnamn och lösenord för inloggning, se Registrera och ändra administratörer.

10Anslut maskinen till den allmänna nätverksmiljön.