Als er een bericht wordt weergegeven

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u problemen kunt oplossen als er tijdens de gebruikersverificatie een bericht op het scherm wordt weergegeven.

Als er een bericht wordt weergegeven dat hieronder niet staat, volg dan de aanwijzingen in het bericht op om het probleem op te lossen.

“U heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken.”

De rechten voor het gebruik van de functie zijn niet opgegeven.

Als dit bericht wordt weergegeven wanneer u de functie gebruikt:

• De functie is niet in de instellingen van Adresboekmanagement opgegeven.

• De gebruikersbeheerder dient te beslissen of er extra rechten worden toegewezen om de functie te gebruiken.

Als dit bericht wordt weergegeven wanneer u een apparaatinstelling opgeeft:

• De beheerder verschilt afhankelijk van de apparaatinstellingen die gebruikers willen opgeven.

• Met de instellingenlijst moet de beheerder die verantwoordelijk is voor de apparaatinstellingen die gebruikers willen opgeven, beslissen of hij de rechten om de functie te gebruiken ook wil toewijzen.

“Verificatie is mislukt.”

Verificatiefouten kunnen verschillende oorzaken hebben. Die worden aangeduid door foutcodes.

Voor meer informatie, zie Als een foutcode wordt weergegeven.

“Beheerderverif. voor gebr.management dient ingest. te zijn op Aan voordat deze selectie gemaakt kan worden.”

Gebruik beheerdersrechten die niet zijn ingeschakeld onder [Beheerdersverificatiebeheer].

• Als u basisverificatie, Windows-verificatie of LDAP-verificatie wilt opgeven, moet u eerst de beheerdersbevoegdheden inschakelen bij [Beheerdersverificatie management].

Voor meer informatie, zie Beheerdersverificatie configureren.

“De geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd.”

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u over de vereiste bevoegdheden beschikt.

• De eigenaar of bestandsbeheerder kan bestanden verwijderen. Wanneer u een bestand wilt verwijderen waarvoor u geen rechten heeft, moet u contact opnemen met de eigenaar of de bestandsbeheerder.

Opmerking

• Als een bericht over een onderhoudsbeurt verschijnt, neemt u contact op met de onderhoudstechnicus.