Instellingen die u kunt configureren met behulp van Web Image Monitor

Gebruik Web Image Monitor om de beveiligingsinstellingen te configureren die u in de volgende tabel ziet.

ApparaatbeheerConfiguratie

Categorie

Item

Instelling

ApparaatinstellingenLogboeken

Taaklogboeken verzamelen

Actief

ApparaatinstellingenLogboeken

Toegangslogboeken verzamelen

Actief

BeveiligingGebruiker Uitsluitingspolicy

Uitsluiting

Actief

Voor meer informatie, zie Gebruikersuitsluitingsfunctie.

BeveiligingGebruiker Uitsluitingspolicy

Aantal pogingen voor uitsluiting

5 keer of minder.

Voor meer informatie, zie Gebruikersuitsluitingsfunctie.

BeveiligingGebruiker Uitsluitingspolicy

Uitsluiting vrijlatingstimer

Stel dit in op [Actief] of [Inactief].

Wanneer u het instelt op [Actief], stelt u de Uitsluiting Vrijlatingstimer in op 60 minuten of meer.

Voor meer informatie, zie Gebruikersuitsluitingsfunctie.

BeveiligingGebruiker Uitsluitingspolicy

Gebruiker uitsluiten voor

Wanneer u "Lockout Release Timer" instelt op [Actief], stelt u de Uitsluiting Vrijlatingstimer in op 60 minuten of meer.

Voor meer informatie, zie Gebruikersuitsluitingsfunctie.

NetwerkSNMPv3

SNMPv3 Functie

Inactief

Als u de SNMPv3-functies wilt gebruiken, zet u "SNMPv3-functie" op [Actief] en "SNMP V3-communicatie toestaan" op [Alleen codering]. Aangezien SNMPv3-verificatie voor ieder pakket vereist, wordt het log-in logboek uitgeschakeld zolang SNMPv3 actief is.

BeveiligingNetwerkbeveiliging

FTP

Inactief

Voordat u deze instelling invoert, stelt u "Niveau netwerkbeveiliging" in op [Niveau 2] op het bedieningspaneel.

Beveiliging

S/MIME

"Coderingsalgoritme": AES-128 bit, AES-256 bit of 3DES-168 bit

U moet het gebruikerscertificaat registreren om S/MIME te kunnen gebruiken.

Apparaatbeheer

Categorie

Item

Instelling

AdresboekGedetailleerde invoerGebruiker toevoegen/WijzigenE-mail

Gebruikerscertificaat

U moet het gebruikerscertificaat registreren om S/MIME te kunnen gebruiken.

Opmerking

• De beheerder moet de sterkte aanduiden die kan worden opgegeven voor het coderingsalgoritme.

• Voor meer informatie over het opgeven van een coderingsalgoritme en het registreren van een gebruikerscertificaat, zie S/MIME configureren.>.