Apparaatinformatie importeren

Apparaatinformatie die is opgeslagen op een SD-kaart importeren.

1Steek een SD-kaart in het SD-kaartslot aan de zijkant van het bedieningspaneel.

Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie over het plaatsen van de SD-kaart.

2Meld u via het bedieningspaneel aan als beheerder met rechten voor gebruikersbeheer, apparaatbeheer, netwerkbeheer en bestandsbeheer.

3Druk op [Systeeminstellingen].

4Druk op [Beheerdertoepassingen].

5Druk 4 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

6Druk op [Inf. apparaatinstelling: Importeren (geheugenopslagapp.)].

7Configureer de importvoorwaarden.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• Druk op [Selecteren] van het "Info.bestand app.instelling" om de te importeren bestand(en) te selecteren.

• Als u een afbeelding toevoegt aan het Home-scherm, drukt u op [Selecteren] voor "Afb. voor Home-scherm" en selecteer dan het bestand.

Deze instelling wordt toegepast op het standaard bedieningspaneel.

• Geef [Insluiten] of [Uitsluiten] op voor het in- of uitsluiten van "Unieke informatie apparaat". "Unieke informatie apparaat" omvat het IP-adres, de hostnaam, het faxnummer, etc.

• Geef de coderingssleutel op die is opgegeven bij het exporteren van het bestand.

8Druk op [Import uitvoeren].

9Druk op [OK].

10Druk op [Afsluit.].

Het apparaat start opnieuw op.

Opmerking

• Als het importeren of exporteren mislukt, kunt u de fout in het logboek opzoeken. Het logboek wordt opgeslagen in dezelfde locatie als het geĆ«xporteerde informatiebestand met apparaatinstellingen.