Logboeken die kunnen worden beheerd met Web Image Monitor

In de volgende tabellen vindt u uitleg over de items in het taaklogboek en het toegangslogboek die worden aangemaakt wanneer u het verzamelen van logboeken inschakelt met Web Image Monitor. Als u logboeken wilt laten verzamelen, gebruikt u Web Image Monitor om dat te configureren. U kunt deze instelling opgeven in [Logboeken] bij [Configuratie] in Web Image Monitor.

Informatieitems in het taaklogboek

Item in taaklogboek

Kenmerk voor logboeksoort

Inhoud

Kopieerapparaat: kopiëren

Copier: Copying

Gegevens over normale kopieertaken en testkopieertaken.

Kopieerapparaat: kopiëren en opslaan

Copier: Copying and Storing

Gegevens over bestanden opgeslagen in Document Server die ook gekopieerd werden op het moment van opslag.

Document Server: Opslaan

Document Server: Storing

Gegevens over bestanden die werden opgeslagen via het Document Server-scherm.

Document Server: Opgeslagen bestand downloaden

Document Server: Stored File Downloading

Gegevens over bestanden opgeslagen in Document Server en gedownload via Web Image Monitor.

Toepassing: Opslaan

Utility: Storing

Gegevens over bestanden die zijn opgeslagen via een toepassing.

Opgeslagen bestand afdrukken

Stored File Printing

Gegevens over bestanden afgedrukt via het Document Server-scherm.

Scanner: verzenden

Scanner: Sending

Gegevens over verzonden scanbestanden.

Scanner: URL link verzenden en opslaan

Scanner: URL Link Sending and Storing

Gegevens over scanbestanden opgeslagen in Document Server. De URL's ervan zijn per e-mail verzonden op het moment dat ze werden opgeslagen.

Scanner: verzenden en opslaan

Scanner: Sending and Storing

Gegevens over scanbestanden opgeslagen in Document Server die op het moment van opslag ook werden verzonden.

Scanner: opslaan

Scanner: Storing

Gegevens over scanbestanden opgeslagen in Document Server.

Scanner: opgeslagen bestand downloaden

Scanner: Stored File Downloading

Informatie over gescande bestanden opgeslagen in de Document Server en gedownload met Web Image Monitor of Desk Top Editor For Production.

Scanner: opgeslagen bestand verzenden

Scanner: Stored File Sending

Gegevens over de opgeslagen scanbestanden die ook zijn verzonden.

Scanner: URL link opgeslagen bestand verzenden

Scanner: Stored File URL Link Sending

Gegevens over de opslagen scanbestanden waarvan de URL per e-mail is verzonden.

Printer: afdrukken

Printer: Printing

Details van normale afdruktaken.

Printer: Beveiligde afdruk (onvolledig)

Printer: Locked Print (Incomplete)

Logboek met Beveiligde afdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat.

Printer: Beveiligde afdruk

Printer: Locked Print

Logboek met Beveiligde afdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat en zijn afgedrukt via het bedieningspaneel of via Web Image Monitor.

Printer: Testafdruk (onvolledig)

Printer: Sample Print (Incomplete)

Logboek met Testafdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat.

Printer: Testafdruk

Printer: Sample Print

Logboek met Testafdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat en zijn afgedrukt via het bedieningspaneel of via Web Image Monitor.

Printer: Uitgestelde afdruk (onvolledig)

Printer: Hold Print (Incomplete)

Logboek met Uitgestelde afdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat.

Printer: Uitgestelde afdruk

Printer: Hold Print

Logboek met Uitgestelde afdruk-documenten die tijdelijk zijn opgeslagen op het apparaat en zijn afgedrukt via het bedieningspaneel of via Web Image Monitor.

Printer: Opgeslagen afdruk

Printer: Stored Print

Details van Opgeslagen afdruk-bestanden opgeslagen op het apparaat.

Printer: Opslaan en normale afdruk

Printer: Store and Normal Print

Details van Opgeslagen afdruk-bestanden die zijn afgedrukt op het moment van opslaan (waarbij "Taaksoort:" in de printereigenschappen was ingesteld op "Opslaan en Afdrukken").

Printer: Opgeslagen bestand afdrukken

Printer: Stored File Printing

Details van Opgeslagen afdruk-bestanden afgedrukt vanaf het bedieningspaneel of Web Image Monitor.

Printer: Document Server verzenden

Printer: Document Server Sending

Details van bestanden die zijn opgeslagen in Document Server terwijl "Taaksoort:" was ingesteld op "Document Server" in de printereigenschappen.

Rapport afdrukken

Report Printing

Details van rapporten afgedrukt via het bedieningspaneel.

Resultatenrapport afdrukken/e-mailen

Result Report Printing/Emailing

Gegevens van taakresultaten die zijn afgedrukt via het bedieningspaneel of gemeld via e-mail.

Scanner: TWAIN Driver scannen

Scanner: TWAIN Driver Scanning

Details van opgeslagen scanbestanden die werden verzonden via de TWAIN-netwerkscanner.

Printer: Opgeslagen bestand afdrukken

Printer: Hold Print File Printing

Als een document wordt vastgehouden voor afdrukken en tijdelijk op het apparaat wordt opgeslagen, wordt het tijdstip vastgelegd dat een gebruiker opgeeft voor de afdruk van het document via het bedieningspaneel of Web Image Monitor.

Fax: Verzenden

Fax: Sending

Gegevens over faxen die zijn verzonden vanaf het apparaat.

Fax: LAN-Fax verzenden

Fax: LAN-Fax Sending

Gegevens over faxbestanden die via computers zijn verzonden.

Fax: Verzenden

Fax: Storing

Gegevens over faxbestanden die zijn opgeslagen op het apparaat met behulp van de faxfunctie.

Fax: Opgeslagen bestand afdrukken

Fax: Stored File Printing

Gegevens over faxbestanden die zijn opgeslagen op het apparaat en afgedrukt met de faxfunctie.

Fax: Opgeslagen bestand verzenden

Fax: Stored File Downloading

Gegevens over faxbestanden opgeslagen in de Document Server en gedownload via Web Image Monitor.

Fax: Ontvangen

Fax: Receiving

Informatie over het opslaan van ontvangen faxbestanden.

Fax: Ontvangen en bezorgen

Fax: Receiving and Delivering

Gegevens over faxen die zijn ontvangen en bezorgd door het apparaat.

Fax: Ontvangen en opslaan

Fax: Receiving and Storing

Gegevens over faxbestanden die zijn ontvangen en opgeslagen door het apparaat.

Informatie-items in toegangslogboeken

Item in toegangslogboek

Kenmerk voor logboeksoort

Inhoud

Inloggen

Login

Tijd van inloggen en identiteit van ingelogde gebruikers.

Uitloggen

Logout

Tijd van uitloggen en identiteit van uitgelogde gebruikers.

Bestand opslaan

File Storing

Gegevens over bestanden opgeslagen in Document Server.

Opgeslagen bestand verwijderen

Stored File Deletion

Details van bestanden die zijn verwijderd van de Document Server.

Alle opgeslagen bestanden verwijderen

All Stored Files Deletion

Gegevens over de verwijdering van alle bestanden van de Document Server.

HDD formatteren

HDD Format

Details van het formatteren van de harde schijf.

Ongeautoriseerd kopiëren

Unauthorized Copying

Details van documenten die zijn gescand met "Gegevensbeveiliging voor kopiëren".

Alle logboeken verwijderen

All Logs Deletion

Gegevens over de verwijdering van alle logboeken.

Logboekinstelling wijzigen

Log Setting Change

Details van wijzigingen die zijn aangebracht in de logboekinstellingen.

Resultaat van logboekoverdracht

Transfer Log Result

Logboek met resultaat van de logboekoverdracht naar Remote Communication Gate S.

Item Logboekverzameling wijzigen

Log Collection Item Change

Gegevens over wijzigingen aangebracht aan de niveaus voor samenstelling van taaklogboeken, de niveaus voor samenstelling van toegangslogboeken en de soorten logboeken die worden verzameld.

Gecodeerde communicatielogboeken verzamelen

Collect Encrypted Communication Logs

Logboek van gecodeerde verzendingen tussen het hulpprogramma, Web Image Monitor of externe apparaten.

Overtreding toegang

Access Violation

Details van mislukte toegangspogingen.

Uitsluiting

Lockout

Details van de activering van uitsluitingen.

Firmware: Bijwerken

Firmware: Update

Details van het bijwerken van firmware.

Firmware: structuur wijzigen

Firmware: Structure Change

Gegevens over structuurwijzigingen die zich hebben voorgedaan wanneer een SD-kaart werd ingevoerd of verwijderd of wanneer een niet-ondersteunde SD-kaart werd ingevoerd.

Firmware: Structuur

Firmware: Structure

Gegevens van controles op wijzigingen aan de firmwaremodulestructuur die werden uitgevoerd wanneer bijvoorbeeld het apparaat werd ingeschakeld.

Coderingstoets apparaatgegevens wijzigen

Machine Data Encryption Key Change

Details van wijzigingen doorgevoerd aan coderingssleutels via de instelling "Coderingstoets apparaatgegevens wijzigen".

Firmware: ongeldig

Firmware: Invalid

Details van controle van de geldigheid van de firmware, die werd doorgevoerd wanneer bijvoorbeeld het apparaat ingeschakeld werd.

Datum/Tijd wijzigen

Date/Time Change

Details van wijzigingen aan de instellingen van datum en tijd.

Toegangsrechten bestand wijzigen

File Access Privilege Change

Logboek voor het wijzigen van de toegangsrechten tot de opgeslagen bestanden.

Wachtwoord wijzigen

Password Change

Details van wijzigingen aan het log-in wachtwoord.

Beheerder wijzigen

Administrator Change

Details van de wijzigingen van de beheerders.

Adresboek wijzigen

Address Book Change

Details van wijzigingen aan de vermeldingen in het adresboek.

Fout vastleggen

Capture Error

Details van fouten met het vastleggen van bestanden.

Machine Configuration

Machine Configuration

Logboek met wijzigingen van de instellingen van het apparaat.

Reservekopie van Adresboek maken

Back Up Address Book

Logboek van wanneer er een reservekopie wordt gemaakt van gegevens in het adresboek.

Adresboek herstellen

Restore Address Book

Logboek van wanneer gegevens in het adresboek worden hersteld.

Verbeterde beperking afdrukvolumegebruik: Traceertoestemming-resultaat

Enhanced Print Volume Use Limitation: Tracking Permission Result

Logboek met traceerfouten.

Resultaat van tellers wissen: Geselecteerde gebruiker(s)

Counter Clear Result: Selected User(s)

Logboek met het tijdstip waarop de teller voor een individuele gebruiker is gewist.

Resultaat van tellers wissen: Alle gebruikers

Counter Clear Result: All Users

Logboek met het tijdstip waarop de tellers voor alle gebruikers zijn gewist.

Informatie apparaatinstelling importeren

Import Device Setting Information

Logboek met het tijdstip waarop een bestand met informatie over apparaatinstelling is geïmporteerd.

Informatie apparaatinstelling exporteren

Export Device Setting Information

Logboek met het tijdstip waarop een bestand met informatie over apparaatinstelling is geëxporteerd.

Mappen aanmaken/verwijderen

Creating/Deleting Folders

Logboek met tijdstippen waarop mappen zijn gemaakt en verwijderd.

Er wordt geen logboek voor Login gemaakt voor SNMPv3.

Als de harde schijf wordt geformatteerd, worden alle logboekrecords tot het tijdstip van formatteren verwijderd en wordt een logboekrecord vastgelegd die aangeeft dat het formatteren is voltooid.

"Overtreding toegang" betekent dat het systeem regelmatig wordt aangevallen door externe DoS-aanvallen met inlogpogingen via gebruikersverificatie.

Het eerste logboek dat wordt gemaakt nadat de stroom is ingeschakeld, is het logboek "Firmware: structuur".

Items van milieuvriendelijke logboekinformatie

Item van milieuvriendelijk logboek

Kenmerk voor logboeksoort

Inhoud

Hoofdschakelaar aan

Main Power On

Log uit als de hoofdschakelaar is ingeschakeld.

Hoofdschakelaar uit

Main Power Off

Log uit als de hoofdschakelaar is uitgeschakeld.

Overgangsresultaat stroomstatus

Power Status Transition Result

Logboek met resultaten van schakeling in netstroom.

Taakgerelateerde informatie

Job Related Information

Logboek met taakgerelateerde informatie.

Papierverbruik

Paper Usage

Logboek met gebruikte hoeveelheid papier.

Stroomverbruik

Power Consumption

Logboek van stroomverbruik.