Telnet-commando's voor IPsec-instellingen

U kunt telnet gebruiken om IPsec-instellingen te bevestigen en wijzigingen in instellingen aan te brengen. Dit gedeelte geeft uitleg over telnet-commando's voor IPsec. Raadpleeg de beheerder voor informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord voor inloggen bij telnet. Voor meer informatie over het inloggen op telnet en over telnet-handelingen, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Belangrijk

• Als u coderingssleutel auto exchange heeft ingesteld en een certificaat gebruikt als verificatiemethode (IKE), moet u het certificaat installeren met Web Image Monitor. U kunt een certificaat niet met telnet installeren.

Verwante onderwerpen

ipsec
ipsec exclude
ipsec ike