Configuratieprocedure Coderingssleutel Instellingen Auto Exchange

Illustratie van Configuratiestroom coderingssleutel auto exchange instellingen

Belangrijk

• Als u coderingssleutel auto exchange heeft ingesteld en gebruik wilt maken van een certificaat om de transmissiepartner te verifiëren, moet een apparaatcertificaat zijn geïnstalleerd.

• Nadat IPsec is geconfigureerd, kunt u het "Ping"-commando gebruiken om te controleren of de verbinding correct tot stand is gebracht. U kunt echter geen gebruikmaken van het "Ping"-commando als ICMP aan de kant van de computer is uitgesloten van IPsec-verzendingen. Omdat de respons langzaam is tijdens de eerste sleuteluitwisseling, kan het controleren of verzending tot stand is gebracht ook enige tijd duren.