Een elektronische handtekening instellen

Na het installeren van een apparaatcertificaat voor het apparaat, dient u de voorwaarden voor S/MIME-handtekeningen te configureren. De configuratieprocedure is hetzelfde, ongeacht of u een zelfgemaakt certificaat gebruikt of een certificaat dat verstrekt is door een certificeringsinstantie.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [S/MIME] onder "Beveiliging".

4Selecteer het rangschikalgoritme dat moet worden gebruikt in de elektronische handtekening naast "Rangschik Algoritme" onder "Handtekening".

5Selecteer de methode voor het bijvoegen van de elektronische handtekening wanneer u e-mail verstuurt vanaf de scanner naast "E-mail verzenden met de scanner" onder "Handtekening".

6Selecteer de methode voor het bijvoegen van de elektronische handtekening wanneer u ontvangen faxberichten doorstuurt in "Doorsturen per Fax" onder "Handtekening".

7Selecteer de methode voor het bijvoegen van de elektronische handtekening wanneer u e-mail verstuurt vanaf het faxapparaat naast "E-mail verzenden met de fax" onder "Handtekening".

8Selecteer de methode voor het bijvoegen van de elektronische handtekening wanneer u e-mail verstuurt met gebruik van de faxfunctie naast "E-mailen van verzendresultaten met de fax" onder "Handtekening".

9Selecteer de methode voor het bijvoegen van de elektronische handtekening wanneer u opgeslagen documenten doorstuurt naast "Bestanden opgeslagen in Document Server (Utility) doorsturen" onder "Handtekening".

10Klik op [OK].

De instellingen voor de S/MIME elektronische handtekening zijn ingeschakeld.

11Log uit.

Opmerking

• Configureer de instellingen op basis van het coderingsalgoritme en het digest-algoritme dat door de e-mailsoftware van de gebruiker ondersteund wordt.