Het netwerkbeveiligingsniveau opgeven met behulp van Web Image Monitor

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Netwerkbeveiliging] onder "Beveiliging".

4Selecteer het netwerkbeveiligingsniveau in "Beveiligingsniveau".

5Klik op [OK].

6“Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Als het vorige scherm niet wordt weergegeven nadat u op [OK] hebt geklikt, wacht u even en vernieuwt u vervolgens de internetbrowser.

7Log uit.