Netwerkbeveiligingsniveaus opgeven

Met deze instelling kunt u de beveiligingsniveaus zodanig wijzigen dat onbevoegde toegang wordt beperkt. U kunt netwerkbeveiligingsniveaus configureren via het bedieningspaneel of Web Image Monitor. Let op dat de protocollen verschillen die kunnen worden ingesteld.

Belangrijk

• Met sommige hulpprogramma's is het mogelijk dat communicatie of inloggen niet lukt vanwege het netwerkbeveiligingsniveau.

Netwerkbeveiliging-niveaus

Beveiligingsniveau

Beschrijving

[Niveau 0]

Selecteer [Niveau 0] om alle mogelijkheden te gebruiken. Gebruik deze instelling als u geen gegevens hebt die moeten worden beschermd tegen bedreigingen van buitenaf.

[Niveau 1]

Selecteer [Niveau 1] voor een middelmatige beveiliging om beangrijke informatie te beschermen. Gebruik deze instelling wanneer het apparaat is verbonden met uw lokale bedrijfsnetwerk (LAN).

[FIPS140]

Dit biedt een beveiligingsniveau tussen [Niveau 1] en [Niveau 2]. U kunt alleen codes gebruiken die worden aanbevolen door de Amerikaanse regering als coderings/verificatiealgoritme. Alle instellingen op algoritme na, zijn dezelfde als [Niveau 2].

[Niveau 2]

Selecteer [Niveau 2] voor maximale beveiliging, om vertrouwelijke informatie te beschermen. Gebruik deze instelling als het noodzakelijk is vertrouwelijke informatie te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

[Aangepast]

Voor configuraties anders dan de niveaus hierboven. Configuur deze met behulp van Web Image Monitor.