Koptekst overslaan
 

Toegang tot de mediasleuf verbieden

Stel via het bedieningspaneel in of het voor gebruikers is toegestaan of verboden is om gebruik te maken van de mediasleuven. Met deze instelling kunt u het opslaan van gescande bestanden op verwijderbare opslagapparaten beperken. U kunt bovendien het afdrukken beperken van bestanden die op verwijderbare opslagapparaten staan.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Gebruik van mediasleuf].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Om het opslaan van bestanden op een verwijderbaar geheugenopslagapparaat te verbieden, drukt u op [Verbieden] onder "Opslaan op geheugenapparaat".

7Om het afdrukken van bestanden die op een verwijderbaar geheugenopslagapparaat zijn opgeslagen te verbieden, drukt u op [Verbieden] onder "Vanaf geheugenopslag afdrukken".

8Druk op [OK].

9Log uit.

Opmerking

  • Indien u [Verbieden] selecteert onder "Opslaan op geheugenapparaat", wordt de toets [Opslaan op geheugenapparaat] niet weergegeven op het scherm Bestand opslaan in de scannerfunctie.

  • Indien u [Verbieden] selecteert onder "Vanaf geheugenopslag afdrukken", wordt de toets [Vanaf geheugenopslag afdrukken] niet weergegeven op het beginscherm van de printerfunctie.