Beschikbare functies beperken

Als u onbevoegd gebruik wilt voorkomen, kunt u opgeven wie toestemming heeft om de functies van het apparaat te gebruiken.

Geef de beschikbare functies op voor de geregistreerde gebruikers. Met deze instelling kunt u de functies beperken die beschikbaar zijn voor gebruikers.

U kunt beperkingen instellen op het gebruik van het kopieerapparaat, de documentserver, fax, scanner, printer, browserfuncties en uitgebreide functies.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Selecteer de gebruiker.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op [Verif. info].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk tweemaal op [Pijl-omlaagVolg.].

6Selecteer in "Beschikbare functies" de functies die u wilt opgeven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [OK].

8Log uit.

Opmerking

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.