Instellingen beperken die door iedere beheerder gewijzigd kunnen worden

De instellingen die voor dit apparaat kunnen worden opgegeven, zijn afhankelijk van het soort beheerder. Hierdoor is het mogelijk taken onder de beheerders te delen.

De volgende beheerders zijn voor dit apparaat beschikbaar:

Voor meer informatie over de instellingen die door elke beheerder opgegeven kunnen worden, zie Lijst van bewerkingsrechten voor instellingen.

Registreer de beheerders voordat u het apparaat gebruikt. Voor instructies over het registreren van beheerders, zie Beheerders registreren en wijzigen.