Als het faxnummer niet kan worden opgehaald

Als tijdens de verificatieprocedure het faxnummer niet kan worden opgehaald, moet u de instelling als volgt opgeven:

Windows Server 2008 R2 wordt gebruikt om de procedure te tonen.

1Ga in het menu [Start] naar [Alle programma's], klik op [Accessoires] en klik vervolgens op [Opdrachtregel].

In Windows Server 2012 klikt u met de rechtermuisknop op het beginscherm, klikt u op [Alle programma's] en klikt u vervolgens op [Opdrachtprompt].

2Voer "regsvr32 schmmgmt.dll" in en druk vervolgens op de [Enter]-toets.

3Klik op [OK] en sluit het opdrachtvenster.

4Klik op [Uitvoeren...] op het [Start]-menu.

In Windows Server 2012 klikt u met de rechtermuisknop op de startpagina, klikt u op [Alle programma's] en klikt u vervolgens op [Uitvoeren].

5Typ "mmc" in en klik vervolgens op [OK].

6Klik in het menu [Bestand] op [Module toevoegen/verwijderen...].

7Selecteer [Active Directory-schema] en klik vervolgens op [Toevoegen >].

8Klik op [OK].

9Klik op [Active Directory-schema] in de linkerkolom en open de map [Kenmerken].

10Klik met de rechtermuisknop op [faxTelefoonNummer] en klik vervolgens op [Eigenschappen].

11Vink het selectievakje "Dit kenmerk repliceren naar de globale catalogus" aan en klik op [Toepassen].

12Klik op [OK].

13Klik vervolgens in het menu [Bestand] op [Opslaan].

14Geef een bestandnaam en een locatie op waar het bestand opgeslagen moet worden en klik op [Opslaan].

15Sluit het venster.