Meerdere originelen als één bestand scannen

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het verzenden van meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's of het opslaan daarvan als één opgeslagen bestand.

Belangrijk

• Regio A pictogram (voornamelijk Europa en Azië)
    Voor details over de optionele eenheden die vereist zijn voor deze functie, zie Snel aan de slag.

• Om meerdere originelen als een bestand met meerdere pagina's te verzenden, selecteert u in [Verzend Bestandstype/naam] een bestand met meerdere pagina's als type. Zie Bestandstype opgeven voor meer informatie over bestandstypen.

1Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Batch] of [SADF].

Om originelen te scannen vanaf de glasplaat, selecteert u [Batch]. Om originelen te scannen via de ADF, selecteert u [SADF]. Voor meer informatie over [Batch] en [SADF], zie Batch, SADF.

3Druk op [OK].

4Plaats de originelen.

5Geef instellingen op voor verzenden of opslaan.

6Druk op de [Start]-knop om originelen te scannen.

Als [Batch] is geselecteerd, plaatst u extra originelen en drukt u vervolgens op de [>Start]-knop.

Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen automatisch zodra u extra originelen plaatst. Plaats bijkomende originelen nadat de originelen zijn gescand.

Herhaal deze stap totdat alle originelen zijn gescand.

7Als alle originelen zijn gescand, drukt u op de knop [Scherp].

Opslaan of verzenden begint.

Opmerking

• Als [Batch] is geselecteerd, kunnen originelen via de ADF worden gescand.

• Wanneer originelen vanaf de glasplaat worden gescand, wacht het apparaat mogelijk op volgende originelen zelfs als [Batch] niet is geselecteerd in [Originele invoertype], afhankelijk van de instellingen voor [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat] onder [Scannereigensch.]. Voor meer informatie over [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat], zie Scaninstellingen.

• Plaats de volgende originelen binnen de opgegeven tijd als, onder [Scannereigensch.], [Stel wachttijd in] ingesteld is voor [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat] of [Wachttijd voor volgend orig.: SADF]. Als het aftellen stopt, start het verzenden of opslaan automatisch. Om het verzenden of opslaan te starten voordat het aftellen is gestopt, druk op de [Scherp]-knop. Aftellen wordt geannuleerd als de scaninstellingen of andere instellingen in de tussentijd gewijzigd worden. Plaats volgende originelen en druk daarna op de [Start]-knop. Het apparaat scant de originelen en het aftellen wordt hervat. Voor meer informatie over [Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat] en [Wachttijd voor volg. orig.: SADF], zie Scaninstellingen.

• Als [SADF] is geselecteerd, wordt het scannen vanaf de glasplaat ingeschakeld na het scannen via de ADF. In dat geval moet u op de [Start]-knop drukken om het scannen te starten.