Koptekst overslaan
 

Batch, SADF

Deze sectie geeft uitleg over de instellingen die u moet configureren als u een groot aantal originelen in meerdere batches wilt scannen en ze als één enkele taak wilt versturen.

Batch

Als u [Batch] selecteert, dan begint het scannen wanneer u de extra originelen plaatst en op de [Start]-knop drukt. Wanneer alle originelen gescand zijn, druk dan op de knop [Scherp]. Als u [Batch] selecteert, dan zal het apparaat wachten totdat extra originelen geplaatst worden, ongeacht de standaardinstellingen.

SADF

Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen zodra u extra originelen in de ADF plaatst. Selecteer welke handeling het apparaat uitvoert tijdens het wachten op extra originelen in [Wachttijd voor volgend orig.: SADF] onder [Scannereigensch.]. Voor meer informatie over[Wachttijd voor volgend orig.: SADF], zieScaninstellingen.

1Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Batch] of [SADF].

3Druk op [OK].

Opmerking

  • Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen zodra u extra originelen in de ADF plaatst. In de volgende gevallen moet u echter op [Start] drukken om het scannen van extra originelen te starten.

    • Na het scannen van extra originelen via de glasplaat;

    • Na het wijzigen van instellingen tijdens het wachten op extra originelen;

    • Na het openen of sluiten van de ADF.

  • Zie Meerdere originelen als één bestand scannen voor meer informatie over procedures.