SNMP gebruiken

Met de SNMP-manager kunt u informatie ophalen over het apparaat.

De SNMP-agent die op UDP en IPX werkt, zit verwerkt in de ingebouwde ethernetkaart en de optionele IEEE 802.11 interface-eenheid van dit apparaat.

Dit apparaat ondersteunt ook SNMPv3, waarmee de beveiliging van gebruikersverificatie, gegevenscodering en toegangscontrole wordt verbeterd.

Om communicatie met SNMPv3 te coderen, moet u het gecodeerde wachtwoord van het apparaat opgeven.

Belangrijk

• Als u de communitynaam van het apparaat wijzigt, zal de communitynaam van de aangesloten computer overeenkomstig worden gewijzigd.

De standaardnamen voor communities zijn [public] en [admin]. Via deze communitynamen kunt u MIB-informatie ophalen.