Gebruik de opdracht "8021x" om informatie weer te geven over IEEE 802.1x.

Instellingen bekijken

msh> 8021x

Configuratie

msh> 8021x "parameter"

Parameter

Geconfigureerde waarde

eap {tls|ttls|leap|peap} {chap|mschap|mschapv2|pap|md5|tls}

Hier kunt u het EAP-verificatietype opgeven.

tls: EAP-TLS (standaard)

ttls: EAP-TTLS

leap: LEAP

peap: PEAP

chap, mschap, mschapv2, pap, md5 en tls zijn instellingen voor de fase 2-methode en geen ervan mag gespecificeerd worden als EAP-TTLS of PEAP is geselecteerd.

Geef deze instellingen niet op als u andere EAP-verificatietypen gebruikt.

Als u EAP-TTLS selecteert, kunt u chap, mschap, mschapv2, pap of md5 selecteren.

Als u PEAP selecteert, kunt u mschapv2 of tls selecteren.

username "tekenreeks"

Hier kunt u de gebruikersnaam opgeven om in te loggen op de Radius-server.

Toegestane tekens: ASCII 0x20-0x7e (31 bytes).

De standaardwaarde is blanco.

username2 "tekenreeks"

Hier kunt u de phase 2-gebruikersnaam opgeven voor EAP-TTLS/PEAP phase 2-verificatie.

Toegestane tekens: ASCII 0x20-0x7e (31 bytes).

De standaardwaarde is blanco.

domain "tekenreeks"

Hier kunt u de gebruikersnaam opgeven om in te loggen op de Radius-server.

De tekens die u kunt invoeren zijn ASCII 0x20-0x7e (64 bytes), maar niet "@" of "\".

De standaardwaarde is blanco.

password "tekenreeks"

Hier kunt u de gebruikersnaam opgeven om in te loggen op de Radius-server.

Toegestane tekens: ASCII 0x20-0x7e (128 bytes). De standaardwaarde is blanco.

srvcert {on|off}

Hier kunt u het servercertificaat instellen.

De standaardinstelling is "off".

imca {on|off}

U kunt het certificaat in- of uitschakelen wanneer de tussenliggende certificaatbevoegdheid aanwezig is. De standaardinstelling is "off".

srvid "tekenreeks"

U kunt de server-ID en het subdomein van de certificaatserver instellen.

Toegestane tekens: ASCII 0x20-0x7e (128 bytes). De standaardwaarde is blanco.

subdomain {on|off}

U kunt specificeren of u toegang tot het apparaat door gebruikers in subdomeinen wilt toelaten of niet.

De standaardinstelling is "off".

clear {elke opdracht|alles}

Hiermee zet u de geselecteerde instelling terug op de standaardwaarde.

Als u "all" opgeeft, worden alle instellingen teruggezet op de standaardwaarden. IEEE 802.1x Ver. status (actief of inactief) voor ethernet en draadloos LAN worden echter niet geïnitialiseerd.