Het apparaat verplaatsen op dezelfde verdieping

VOORZICHTIG

• Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat verplaatst. Pas op dat u het netsnoer onder het apparaat niet beschadigt wanneer u het apparaat verplaatst. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet neemt, kan dit leiden tot brand of een elektrische schok.

• Als u het apparaat verplaatst terwijl de optionele papierlade-eenheid is aangesloten, mag u niet tegen het bovenste gedeelte van de hoofdeenheid duwen. Hierdoor kan de optionele papierlade-eenheid losraken, waardoor letsel kan ontstaan.

• Wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt, trek dan aan de stekker, niet aan het snoer. Als u aan het snoer trekt, kunt u het netsnoer beschadigen. Het gebruik van beschadigde netsnoeren kan resulteren in brand of een elektrische schok.

• Houd tijdens het verplaatsen het apparaat niet aan het bedieningspaneel vast. Dit kan het bedieningspaneel namelijk schaden, waardoor het apparaat niet meer goed werkt, of u kunt zich verwonden.

Belangrijk

• Wees voorzichtig wanneer u het apparaat verplaatst. Neem daarbij de volgende voorzorgsmaatregelen in acht:

• Zet het apparaat uit. Voor meer informatie over hoe het apparaat uitgeschakeld kan worden, zie Hiermee zet u het apparaat uit.

• Sluit alle panelen en laden, ook het voorpaneel en de handinvoer.

• Houd het apparaat waterpas en draag het voorzichtig, waarbij u uitkijkt dat u het niet aan schokken blootstelt of kantelt. Gaat u niet voorzichtig met het apparaat om, dan kan het apparaat storingen vertonen of dan kunnen de harde schijf of het geheugen beschadigd raken, waardoor opgeslagen bestanden verloren kunnen gaan.

• Bescherm het apparaat tegen grote schokken. Hard tegen het apparaat stoten kan schade aan de harde schijf veroorzaken en ertoe leiden dat opgeslagen bestanden verloren gaan. Als voorzorgsmaatregel moeten bestanden naar een andere computer worden gekopieerd.

• Druk bij het verplaatsen van het apparaat niet tegen de ADF. Als u druk uitoefent op de ADF, buigt deze ten opzichte van het apparaat. Dit kan ertoe leiden dat gescande en gekopieerde beelden vervormd raken.