Hiermee zet u het apparaat uit

VOORZICHTIG

• Wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt, trek dan aan de stekker, niet aan het snoer. Als u aan het snoer trekt, kunt u het netsnoer beschadigen. Het gebruik van beschadigde netsnoeren kan resulteren in brand of een elektrische schok.

Belangrijk

• Zet het apparaat niet uit als het apparaat bezig is met een bewerking.

• Houd de hoofdstroomschakelaar niet naar beneden geduwd als de stroom uitgeschakeld wordt. Als u dit wel doet, wordt het apparaat geforceerd uitgeschakeld. Dit kan de harde schijf of het geheugen beschadigen en storingen veroorzaken.

1Open het klepje van de hoofdstroomschakelaar en druk vervolgens op de hoofdstroomschakelaar.

Het indicatielampje Aan/uit gaat uit. De hoofdstroom wordt automatisch uitgeschakeld wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld. Als het scherm op het bedieningspaneel niet verdwijnt, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.

Opmerking

• Als u de hoofdstroomschakelaar uitzet als u de faxfunctie gebruikt, kunnen fax- en afdruktaken die in de wacht staan, worden geannuleerd en kunnen binnenkomende faxdocumenten niet worden ontvangen. Als u deze schakelaar om de een of andere reden uit moet zetten, moet u ervoor zorgen dat 100% wordt getoond als beschikbaar geheugen op het scherm voordat u de hoofdschakelaar uitzet of het netsnoer verwijdert. Faxbestanden in het geheugen worden een uur nadat u de hoofdstroomschakelaar heeft uitgezet of de stekker uit het stopcontact heeft getrokken, verwijderd. Als er een bestand is gewist uit het geheugen, dan wordt er automatisch een Stroomstoringsrapport afgedrukt zodra de stroom weer wordt hersteld. Dit rapport kan worden gebruikt om verloren bestanden te identificeren. Voor details, zie Problemen oplossen.