Back-up maken van gegevens op de harde schijf

U kunt data zoals afbeeldingen en Adresboek informatie op de harde schijf van het apparaat opslaan.

In dit deel wordt beschreven hoe u een back-up maakt van deze data of de data downloadt.

Belangrijk

• Vermijd zware druk op de machine. De harde schijf kan hierdoor worden beschadigd.

• Volg de juiste procedure bij het uitschakelen van het apparaat of het loskoppelen van het stroomsnoer. Wanneer u dit niet doet, kan de harde schijf worden beschadigd. Voor meer informatie over hoe het apparaat uitgeschakeld kan worden, zie Hiermee zet u het apparaat uit.

• Als de harde schijf van het apparaat defect raakt, gaan alle gegevens op de schijf, inclusief de Adresboekinformatie verloren. Daarom is het belangrijk dat u geen belangrijke gegevens op de harde schijf van het apparaat opslaat, zonder er een back-up van te maken of te downloaden. Ook wordt aanbevolen om een back-up te maken van de lettertypes, formulieren en andere gedownloade hulpmiddelen die op de harde schijf zijn gedownload. De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verloren gegane gegevens.

Opmerking

• U kunt Device Manager NX of Web Image Monitor gebruiken om een back-up te maken van het Adresboek. Voor meer informatie over Device Manager NX, zie de handleiding van Device Manager NX. Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de helpfunctie van Web Image Monitor.

• U kunt de Web Image Monitor gebruiken om de gegevens die op de Document Server zijn opgeslagen, naar uw computer te downloaden. Voor informatie over hoe dit in zijn werk gaat, raadpleegt u de handleiding KopiĆ«ren / Document Server of Web Image Monitor Help.