Het apparaat bedienen via een smartphone/tablet (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

U kunt het apparaat eenvoudig via een smartphone/tablet bedienen doormiddel van de toepassing Smart Device Connector.

Smart Device Connector is een toepassing voor smartphones/tablets.

Met de Smart Device Connector kunt u smartphones/tablets verbinden met apparaten door een QR-code te scannen en veelgebruikte instellingen te registreren op smartphones/tablets.

Afhankelijk van het besturingssysteem van uw smartphone/tablet verschilt de procedure voor het verbinden met een apparaat:

Voor meer informatie over de Smart Device Connector, zie het onderwerp Smart Device Connector in de handleidingen.

Afbeelding van bedieningspaneel

Opmerking

• U kunt het aantal gebruikers met toegangsrechten voor het apparaat beperken met de Smart Device Connector door gebruikersverificatie (Basisverificatie) in te schakelen en de gebruikersnamen en -wachtwoorden te registreren.