Gescande bestanden verzenden naar mijn e-mailadres (Naar mij scannen)

Met Naar mij scannen, een toepassing die wordt geïnstalleerd op het Smart Operation Panel, kunt u gescande bestanden verzenden naar uw eigen e-mailadres dat is geregistreerd in het adresboek. Bij Naar mij scannen start de overdracht van scangegevens ook als er een adres is opgegeven.

Met het [Illustratie bedieningspaneel] kunt u ook de instructies op het scherm bekijken. Deze instructies leiden u door de scanprocedure. Zo krijgt u de gewenste afbeelding, zelfs als u niet precies weet hoe u instellingen kunt opgeven of originelen op de gewenste manier moet scannen.

Naar mij scannen is alleen beschikbaar wanneer gebruikersverificatie is ingeschakeld op het apparaat.

Voor meer informatie hoe u verzending per e-mail moet voorbereiden op het apparaat, zie de handleiding Scannen.

Hier is een eenvoudige procedure om scanbestanden met Naar mij scannen te verzenden.

1Druk op de [Home]-knop linksboven in het bedieningspaneel en druk op Illustratie bedieningspaneel aan de rechterkant van Home-scherm 3.

2Druk op het [Naar mij scannen] pictogram.

3Wijzig de scaninstellingen waar nodig.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt ook op Illustratie bedieningspaneel drukken om de scaninstellinge op te geven.

4Druk op [Scannen starten].

5Controleer het voorbeeld van de gescande afbeelding.

U kunt het weergegeven voorbeeld verkleinen of vergroten.

6Druk op [Verzenden].

Opmerking

• E-mails en bestanden worden verzonden in de volgende indeling:

• E-mailonderwerp

"ScanToMe"

Wanneer bestanden in meerdere delen worden opgedeeld, wordt het bestandsnummer en het totaal aantal bestanden toegevoegd aan het einde van het onderwerp.

Wanneer een bestand wordt opgedeeld in twee delen, is het onderwerp van de eerste e-mail "ScanToMe 1/2" en van de tweede "ScanToMe 2/2".

• Naam gescand bestand

"Verzenddatum en tijd + extensie"

Wanneer u een bestand in PDF-indeling verzendt om 15:30:15 op 31 december 2020, is de bestandsnaam: 20201231153015.pdf.

• Als u de verzendstatus of -geschiedenis wilt controleren, drukt u op Illustratie bedieningspaneel en vervolgens op [Zie het scan.journaal.].